Home » Over spaarzin.nl

Over spaarzin.nl

Spaarzin.nl gaat over het sparen en besparen van geld. Daarnaast maken we uitstapjes naar het beleggen en in alles wat we schrijven proberen we duurzaamheid voorop te stellen. Door middel van stappenplannen, tips en blogs proberen we jou te helpen in het op orde krijgen van jouw financiële kasboek.

Geld sparen en besparen

Een gezond financieel plaatje dat wilt iedereen. Geen schulden die drukken op de inkomsten, maar geld opzij zetten voor later of voor specifieke doelen! Op Spaarzin vind je onze visie op het sparen van geld en het stellen van financiële doelen. Want elk doel zou in principe haalbaar moeten zijn.

Wil je geld sparen, dan kun je ook zoeken naar manieren om te besparen. Of het nu gaat om het opzeggen van abonnementen, het oversluiten van verzekeringen of op andere manieren. Het besparen van geld helpt om jouw doelen nog sneller te behalen.

Het beleggen van geld

Een goede manier om je geld sneller te laten groeien is om dit te beleggen. Het investeren doe je voor de lange termijn en omdat het rendement mogelijk hoger is. Investeren brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Daarom zetten wij vooral voorzichtig in om het risico zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zijn wij geen financiële experts. We vinden het sparen en besparen vooral leuk en zien beleggen als een manierom iets vlotter bepaalde doelen te behalen.

Duurzaamheid

Door bewuster om te gaan met onze spullen en alles wat we kopen hopen we duurzame stappen te zetten om onze planeet groener achter te laten dan hij nu is. Een duurzamer leven kan op de lange termijn juist meer opleveren dan een leven dat in het teken staat van zo goedkoop mogelijk consumeren. Geef eens wat meer geld uit aan iets en kies daarmee voor kwaliteit. Je zult zien dat je er langer mee kunt doen.