Home » Sparen » 3 manieren om extra geld verdienen via internet
Het internet is een goede manier om extra geld te verdienen.

3 manieren om extra geld verdienen via internet

Als je extra wilt sparen, dan is het mogelijk handig om wat extra geld te verdienen via het internet. Dit is namelijk een makkelijke manier, zeker omdat hier veel mogelijkheden zijn om extra inkomsten te genereren.

We besteden over het algemeen best wel wat tijd op het internet. Even met de smartphone kijken wat er op Instagram of Facebook is gebeurd. Het gebruik van internet zit zo ingebakken in ons leven dat we niet meer zonder kunnen.

Is het niet mooier om in plaats van ‘doelloos’ rond te gaan surfen juist de tijd te gebruiken om wat extra inkomsten te generen. Geld dat je verdient en vervolgens gebruikt om te sparen of misschien wel om de droom tot financiële onafhankelijkheid te verwezenlijken.

1. Verkoop spullen die je niet meer nodig hebt

Misschien heb je wel dingen thuis in de kast liggen die je niet meer gebruikt. Of spullen die in de weg staan. Probeer deze zaken om te zetten in keiharde euros door ze te verkopen via Marktplaats.nl of via Facebook.

Het voordeel is dat je de spullen een tweede leven geeft en iemand anders er blij mee maakt. Daarnaast heb je extra cash in huis. Als je op deze manier veel dingen van de hand doet heb je een lekkere manier om geld te verdienen via het internet.

2. Meld je aan bij cashback website

Een methode die ik zelf in het verleden heb gebruikt is het aanmelden bij cashback websites. Deze websites betalen je uit om op advertenties en links te klikken, maar soms ook voor het invullen van onderzoeken. Daarnaast krijg je kleine commissies op bestellingen die je plaats bij partijen die deze websites promoten.

Een voorbeeld van een site waar je onder andere onderzoeken kunt invullen en waarbij je betaald wordt om op emails te klikken is Euroclix.

Het aanmelden bij een of meerdere websites is een simpele manier om wat extra geld te verdienen via het internet. De vergoedingen zijn niet altijd even hoog, maar elke euro is er natuurlijk weer een.

3. Begin een blog

Als je iets van een bepaald onderwerp af weet of je kunt heel goed schrijven, dan kun je overwegen om een blog te beginnen. Op het moment dat het blog voldoende bezoek genereert kun je beginnen met het plaatsen van advertenties. Als bezoekers hierop klikken ontvang je een kleine vergoeding.

Vergeleken met de andere mogelijkheden is een blog wel een van de meest intensieve manieren om geld te verdienen via het internet. Daar tegenover staat dat als je het goed doet, dat de inkomsten ook hoger zijn. Er zijn zelfs mensen die van hun blog kunnen leven en hier fulltime mee bezig zijn. Ze verdienen naast inkomsten uit advertenties ook geld voor betaalde samenwerkingen met externe partijen.

Het kan wel even duren voordat een blog van de grond komt. Vooral in het begin moet je veel tijd investeren om content te schrijven en dat terwijl er bijna geen bezoekers komen. Na een bepaalde tijd komt het verkeer op gang en kun je dus beginnen met het invoegen van manieren om geld te verdienen via je blog.

Een goedlopend blog vergt mogelijk een klein beetje tijd aan onderhoud en tijd om nieuwe onderwerpen te schrijven. Als je het echt leuk vind, dan is dit een goede manier om extra geld te verdienen via het grote internet.